17 Februari, 2014

CAFE PERAWAN AYU


KELEBIHAN CPA: Memberikan rasa kenyang yang berpanjangan Memberikan tenaga dan sentiasa cergas utk wanita aktif Mengurangkan keletihan dalam badan Menurunkan berat bdn secara semulajadi tanpa perlu berlapar. Satu-satunya cofe yg tidak akan menggemukkan. Membuang Toksin Membuang Angin Mencantikkan Kulit Menghilangkan Sengugut Mengurangkan Keputihan / Lendiran berbau hanyir Menghilangkan bau badan Melawaskan Pembuangan besar / kecil / Sembelit Menyegarkan badan Menyempitkan faraj / kemutan yg kuat Memontokkan punggung & payudara Mencantikkan Mata Awet Muda / Anti Penuaan Mencegah Kanser rahim / payudara Sesuai diminum semasa dalam pantang selepas bersalin Harga Wm : rm95 Em : rm105 Brunei : brd 58 Singapore : sgd 58 20g x 20sachet


JAMU JANDA MANJA ( JJM )

JJM RM65 ( 40BJ )

JAMU JANDA MANJA 
DISEDIAKAN SECARA TRADISIONAL, RAHSIA JAMU YANG DI ADUN RESEPI HERBA 100% OLEH SEORANG JANDA BERHIAS UNTUK MEMIKAT TERUNA IMPIAN SUATU KETIKA DAHULU. BAGI SESIAPA YG MENGAMALKAN JAMU INI MEMBUATKAN BADAN SI PEGAMAL AKAN BERASA SEGAR, BERSERI, AWET MUDA DAN RAMPING BERGETAH BUKAN SEKADAR V SEMAKIN DARA TAPI KULIT BADAN JUGA AKAN MENJADI KEMERAHAN GEBU PUTIH MULUS BERSERI SERI BILA DIPANDANG. KEMUTAN JUGA MENCADI SEMAKIN CENGKAM DAN KESING BERBAU WANGI SEMULAJADI BERSIH. RAHSIA JAMU JANDA

CARA MAKAN
SEBIJI PAGI 
SEBIJI MALAM

JIKA TERBAIK LAGI
SEBIJI JJM PG
2-3BJ JP MLM

MINUM AIR SECUKUPNYA

ORIGINAL TESTIMONI JJM

JAMU TUNJUK LANGIT NZ





Jamu Tunjuk Langit, adalah raja segala penawar. Diatas kebesaran Allah buah tunjuk langit ini telah terbukti mempunyai sifat2 yang menyembuh pelbagai penyakit. Khasiatnya melebihi tongkat ali dan lain-lain herba.Diproses tanpa campuran bahan kimia. 100% asli. Buah tunjuk langit ini di kunyah begitu saja oleh orang-orang kampung untuk mengubati penyakit2 kencing manis, darah tinggi dan jangkitan2 virus atau bakteria seperti selsema, batuk, jerawat, resdung dan demam. Rasanya yang teramat pahit dan sifat alkalinya dapat membuatkan sistem perdarahan badan kita lebih kuat untuk melawan dan membunuh bakteria/virus yang cuba menyerang Ianya juga amat berkesan untuk memberi tenaga seperti hilangkan mengantuk bila badan keletihan

RAJA SEGALA PENAWAR PENYAKIT 


JAMU TUNJUK LANGIT

Merawat: 
-Kencing manis,
-Darah tinggi,
-Darah rendah,
-Masalah jantung,
-Kolestrol tinggi
-Gout
-Sakit sendi
-Strok
-Gastrik
-Masalah tidur
-Migrain
-Resdung
-Sembelit
-Buasir
-Keletihan
-Melancarkan perjalanan darah
-Melambatkan pembekuan darah
-Meningkatkan kecergasan badan
-Meningkat tenaga batin

CARA MKN JAMU LELAKI  
1. Mkn 1 biji sehari slps mkn mlm.


2. 1bj pagi dan 1 biji mlm selepas makan. ( bg pesakit kritikal )

PASTIKAN 
minum air suam secukupnya

ADIK SAYANG ABANG CHENTA ~
ORDER LA SEKARANG!! TKKAN MENYESAL PUNYA 

ORIGINAL TESTIMONI JTL


TESTIMONI 1 TUNJUK LANGIT ~ 27/2/11 4.10PM
" Salam....bolh than powernya..terangkat....u ...baru 6 hari mkan tu...rasa lain ckit...aksinya...kahkahkahkah.apa pun tq ye....klau hbis nati....insya'Alllah oder lagi."

TESTIMONI 2
" alhamdulillah...hasben sy mkn bertenaga sjk mkn kapsul tnjk langit nie...xckp tdo skang ni jg ank pun die dah xmengeluh..blk keje lwt mana pun smpt bergurau dgn sy dan ank2 lg...xmcm dlu lg...alhamdulillah...TQ sgt2 akak ye.."

TESTIMONI 3
TESTIMONI KAPSUL TUNJUK LANGIT ~ 19/4/2011 SELASA 12.34PM
"Alhamdulillah, sjak guna tunjuk langit tu, hubby kami da semakin pulih..
dia kata, tak yah da nak makn ubat darah tinggi klinik..
doktor pun kata, pressure darah dia da smakin ok.."

TESTIMONI 4
30/5/2011 SELASA
"Mmang bksn mkn pil tnjk lngit.b'ang air kcl,tlalu lma n puas,air plk wne mcm nscfe.dlu skjp jw,x puas n wne pn jrnh.bdn pn sht btnga n mta x rsa mgntuk.mmg bgs."

TESTIMONI 5
June 11, 2011 at 8:08pm
"sy dh mkn jamu tunjuk langit,dlm 2 mggu..kelakian sy naik mndadak bla wife sntuh,wife pn aper ag tkjut laaaa.bru mlm jmaat lpas test power,peh mnkjubkn.. 55 minit mndayung smpai ke muncak,puas hati wife n sy rsa trserlah kjntanan sy.mlm tu 3 round,kul 11 mlm,3pg n pas subuh...x rasa ltih sgguh.kjntanan sy asyik tnjuk langit jew...air mani pon pekat.puas hati. "

21 November, 2013

SENARAI STOKIS UTAMA NZ SHOP

SELANGOR

1 ) PUAN AMALINA ( KAK INA ) – 0172196349

FB : https://www.facebook.com/afrina.amalina?fref=ts
2 ) ENCIK AZMAN ( PAPA MAN ) – 0123380990

FB : https://www.facebook.com/karindangan2u?fref=ts

BLOG : http://seri-karindangan.blogspot.com/2012/10/jamu-perawan-seri-karindangan.html

JOHOR
1 )  FIEDA  – 0137808476
PAGE : https://www.facebook.com/DinamicaAdif
2) PUAN SITI ROHANA ( CT ) – 0127339012
FB : https://www.facebook.com/nanakew?fref=ts
PAGE : https://www.facebook.com/pages/Jamu-Perawan-Mama-CT/452009601536038


PAHANG


1)PUAN SUHANA ( SU ) – 0109220978
FB : https://www.facebook.com/suhana.hanan
PAGE : https://www.facebook.com/JamuPerapatDaraJamuperawan


2) PUAN NURUL – 0192222756

FB : https://www.facebook.com/nurul.rozi?fref=ts
PAGE : https://www.facebook.com/pages/Jamuperawan-kekal-dara/361901787269732?
ref=hl

MELAKA
PUAN ZANA – 0136027938
FB PAGE : https://www.facebook.com/pages/Nz-Zanna-Stokis-Utama-Melaka/106090346187163

NEGERI SEMBILAN
AYU  – 0102331381
PAGE : https://www.facebook.com/jamuperawanmantopgila
PERAK
1)MZBEAUTYCARE ( KAK ZEE ) – 0124350690
FB : https://www.facebook.com/mzbeauty.care
2) CIK HAIDA  – 0163483367

TERENGGANU
1)PUAN NORAZLYNN GHAZALI ( LYNN) – 0179523445
FB : https://www.facebook.com/elynn.ghazali?fref=ts
PAGE : https://www.facebook.com/pages/BabyAish-Shop/108461839235260
2) PUAN SUHARTINI ( CHUMI ) – 0179331908

FB : https://www.facebook.com/chumipinkishbeauty


KELANTAN


1)PUAN FALIZA ( FAZ ) – 0123528090
FB : https://www.facebook.com/mybabywear.collections?fref=ts
2) PUAN AIDA AZREEN ( AIDA ) – 0179887015
FB:https://www.facebook.com/aida.azreen?fref=ts
KEDAH
1) PUAN HARTINI HAMZAH ( KAK TINI ) – 0175080171
FB : https://www.facebook.com/hartiniris?fref=ts
2) FIRZA HUSNA MOHAMMAD ( FIRZA ) - 0122166597
FB : https://www.facebook.com/bellezagracia
PAGE : https://www.facebook.com/pages/Sauna-Beauty/198033636915980?ref=hl
WEBSITE : www.youcantik.com
PULAU LANGKAWI

PUAN ANISAH - 0124262919
FB : https://www.facebook.com/anis.neysa?fref=ts
PAGE : https://www.facebook.com/pages/Anifa-D-Shop/320703877959924
PERLIS
ELLA HAIR N BEUTY ( ELLA ) – 0125499088
FB : https://www.facebook.com/angleliela.ella/media_set?set=a.316437918404460.68599.100001147649106&type=3

SERAWAK
1) PUAN BIMISAWATHY ( ANNZ ) – 0165754784
FB : https://www.facebook.com/anncwit1408?fref=ts&ref=br_tf
2) PUAN HALIMAHTHUL FARIDAH ( IEDDA) – 0168520074
FB : https://www.facebook.com/eiddafarieda.eazalsshah
PAGE : https://m.facebook.com/profile.php?id=361570947296539&refid=48
BRUNEI
1) PUAN NORA RANIA +6738118984
FB : https://www.facebook.com/nianorania?fref=ts
2) DK NORMASKUIN +6738191998
FB : https://www.facebook.com/kuin.adamz?fref=ts

SEMUA SENARAI NAMA DI ATAS TELAH PUN DILANTIK PENGASAS UTAMA NZ SHOP. PARA HADIRIN DIHORMATI IBU2 DIJEMPUT KE PAGE KAMI LINK DIBAWAH UNTUK SEBARANG PERTANYAAN PRODUK YG DIIMPIKAN SEPERTI JAMUPERAWAN THE LEGEND DISAMPING DAPAT KITA BERKENALAN MESRA DISANA. TAK KENAL MAKA TAK CHENTA KAN.. 

SALAM SAYANG DARI KAMI NZ FAMILY
JUMPA DAN BERAMAH MESRA KAMI DISINI 

TERIMA KASIH

MAMA NZ

05 Mac, 2012

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA 


Selamat Datang ke ruangan blog NZ SHOP, Utk makluman para rakan2 dan saudara saudari sekalian. NZ SHOP menjual Jamu Tradisional Warisan turun temurun secara kecilan shj, serta lain2 produk yg berasaskan  dari bahan2 HERBA 100% dan JAMU2 dibuat dari HANDMADE kampung pior yg segar. Jamu2 ini juga adalah dari bahan2 100% HERBA. JAMUPERAWAN, PERAWAN AYU, & KAPSUL TUNJUK LANGIT dibuat hanya di rumah secara kecil kecilan dan dijual untuk berkongsi khasiatnya dan keberkesanannya bersama rakan2 taulan. NZ hanya akan jual Jamu pada kawan2 yg benar2 berminat mencuba jamu buatan kampung warisan turun temurun di sini selagi ada permintaan. Jamu2 ini amat baik utk mengharmonikan keluarga masing2, kebahgiaan anda kebahgian nz juga sebab nz rasa amat puas kerana nz dapat memberi, berkongsi masalah peribadi, menyelesaikan masalah2 dalaman dan  cerita kebaikan jamu dpt mencegah pelbagai penyakit yg menjadi kerisauan apalagi kalangan ibu2 yg lepas melahirkan anak kita mempunyai masalah sama.. lepas mkn jamu hubungan juga semakin erat. Nz akan terus jual jamu org kampung ini kepada yg berminat shj. Nz kongsikan juga pada yg ingin menjual jamu ini pada kwn2 terdekat..  berkongsi kebaikan jamu, kesihatan yg baik di samping menambah pendapatan utk keluarga, membantu suami dan membela nasib anak2. Jadi pengedar yg bertanggungjawab  menjaga Produk khazanah Warisan Turun Temurun ini Exspecialy JAMUPERAWAN. Jika anda tidak berminat dgn produk kampung.  Harap maaf sgt2 dari hujung rambut hingga hujung kaki jika nz ada tersalah kata dan terlebih bahasa yg selama ini kita berurusan jual beli. Seperti kata pepatah,,, TAK KENAL MAKA TAK CHENTA... selamat berurusniaga bersama NZ .. Terima kasih. 

11 Januari, 2011

TESTIMONI JAMU PERAWAN ( 18SX )

Testimoni 1
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak..tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume.

Testimoni 2
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 3
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye.

Testimoni 4
Spitfire Blackheart ~ betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy ;). thanks kak ;)

Testimoni 5
15/1/2011 23.57pm
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 6
January 15 at 11:10pm Report
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. :p the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 7
January 18 at 9:45am Report
Salam NZ,
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 8
jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 9
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ *NDR*

Testimoni 9
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 4/2/11 JUMAAT 11.00PM
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..:-)

Testimoni 10
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 10.21PM
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 11
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 11.00PM
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hu
bby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
(NAMA DIRAHSIAKAN)18SX!!

Testimoni 12
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 10/2/11 KHAMIS
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 13
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 17/2/2011 khamis
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"

Testimoni 14
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 22/2/2011 SELASA 1.24PM
" Alhmdulillah, dh 3 botol sya mkn jamu ni, dh da kesan dh..
suami dh puji, dia ckp all perfect.. cewahhhh.....
kwn2 plak puji muka dh b'seri2, dada plak dh nmpak montok.. hehe.. "

Testimoni 15
"Slm kak,jamu akak mmg 0k.time being sy rsa snang sgt nk bgun pg.dlu mta pnyala liat.yela sy kje 3shft.bla blk kul 11pm then jumping shft pg mta rsa xleh bka.tp sjak mkn jamu akak ni,mmg snangla bgun pg.yg lain l0m trasa sgt.bsma hubby pn dia xla ckp pe2 lg myb sbb br.. Lum try insert lg la c0z takt.sy ni mmg ngeri skit kalu nk msukkn pape kt c2.dlu bsalin pn xbrani tgk jahitannya huhuhu.. Skrg tgh tggu nk dptkn yg k2 lak kalu de rzki ^v^ "

Testimoni 16
" thanks akak,anipun hari yg ke 5 dh period,tak sbr mau mkn,so far pakai jamu perawan alhamdulilah bdn crgs keputihn berkurangan kemutan makin kencang.. ;) "

Testimoni 17
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 28/2/11"assalam nz..mmg xsia2 aya bertukar ke jamu perawan.sbb nak mkn n bawa g mana2 senangklu dulu mkn jamu serbuk dah le nak mkn kena pejam celik bru leh telan hehehehe pasti xkan lupa xlengkap hidup tanpa jamu perawan."

Testimoni 18
TERSTIMONI JAMU PERAWAN ~ 2/3/11 ( NAMA DIRAHSIAKAN )
"as salam..mmg btul2 bgs la jamu 2...abg ckp beza btul dgn b4 ni.ketat mampat sume ade hehe....nanti kite order lg k... :)

Testimoni 19
JUMAAT 18/3/11 10.39AM
"salam... hai kak... i da mkn jamu akak n rasa best sngt...thk u so much.. akak jgn stop jual jamu ni tau...heheheheh..pas mkn jamu akak ..pergh ketat gilertu "

Testimoni 20
Testimoni Jamuperawan date 15/3/11 on Monday "sis..kerana jamu sis la suami xxx jd semakin syg..3 ari lps dia blk kmpg.selalu ye bila blk c ni dia terkam ank.tp skrg ni x wat cam tu.dia terkam sy dulu masuk bilik....dia kata rindu sgt..sy rasa x rugi bli byk wat stok...terima kasih dr sy utk sis dn jamu perawan..x tahu nk dkp apa lg..alhamdulilah."

Testimoni 21
"Sis, fyi, lepas makan jamu 2 btl dath day, yesterday skali lagi staff tegur, dh slim skit nie, dat day baju .. kurung ni[smalam] nmpk tight! harini[semalam] dh lose ler hehehe.. tapi mmg saya pun perasan ada perubahan, breast makin chubby, perut yg menggeleber mcm tayar pancit - sbb operate utk bersalin dat day- dh kempis skit... kalau bab letih tu, toksah kata la.. mmg tak rasa, senang nak bgn pagi, even skarang tgh pagi bebuta tu, bgn 2,3 x buat susu baby pun tak ada masalah, alhamdulillah. Ni yg nak cont. makan jamu nie, alhamdulillah, progress yg memberangsangkan.. hehehe"



Testimoni 22
TESTIMONI JAMUPERAWAN 14/4/11 KHAMIS 4.15PM
"hi nz .. i dh try jamu perawan u, mmg mantap r.. hubby i ckp kacip i makin kuat .. tqvm 4ur product.. "

Testimoni 23
TESTIMONI JAMUPERAWAN ~ 15/4/11 JUMAAT 2.00PM
'salam kak..nk bgtau,btl la pasal jamu perawan 2...ketat 2 mngalahkn ank dara,pnye lah pyh nk msuk...he3"

Testimoni 24
" akak...nk share story sikit...pasal jamu akak...huhuhhhhhhh....memang power kak.....
ketatttt............puas hati sangat ngn kesan dia...^^memang susah sgt masa nk masuk...sakitt.....abg sampai takut....hehe
siap tanya lg nape ketat sgt...hehehehnak tergelak pn ade masa dia tanya cmtu...tp sbb sakit senyum jelah......abg pula ambil jamu tunjuk langit...memang lama bru pancut...kami berdua puashati lah....dgn kesan jamu tu...abg pulak sekejap2 nak....sbb ketat pnya pasal.....heheheh terima kasih pada jamu perawan.....abg jadi tambah sayang....."


BANYAK LAGI KOMEN2 DAN FEEDBACK DR CUSTUMER2 YG TLH MEMILIH JAMU MEREKA SERTA AMAT BERKESAN UTK MERAPATKAN KEMBALI HUBUNGAN MEREKA SUAMI ISTERI^^
BY NZ679*

Pengikut

RSS Subscribe