11 Januari, 2011

TESTIMONI JAMU PERAWAN ( 18SX )

Testimoni 1
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak..tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume.

Testimoni 2
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 3
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye.

Testimoni 4
Spitfire Blackheart ~ betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy ;). thanks kak ;)

Testimoni 5
15/1/2011 23.57pm
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 6
January 15 at 11:10pm Report
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. :p the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 7
January 18 at 9:45am Report
Salam NZ,
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 8
jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 9
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ *NDR*

Testimoni 9
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 4/2/11 JUMAAT 11.00PM
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..:-)

Testimoni 10
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 10.21PM
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 11
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 3/2/2011 KHAMIS 11.00PM
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hu
bby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
(NAMA DIRAHSIAKAN)18SX!!

Testimoni 12
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 10/2/11 KHAMIS
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 13
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 17/2/2011 khamis
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"

Testimoni 14
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 22/2/2011 SELASA 1.24PM
" Alhmdulillah, dh 3 botol sya mkn jamu ni, dh da kesan dh..
suami dh puji, dia ckp all perfect.. cewahhhh.....
kwn2 plak puji muka dh b'seri2, dada plak dh nmpak montok.. hehe.. "

Testimoni 15
"Slm kak,jamu akak mmg 0k.time being sy rsa snang sgt nk bgun pg.dlu mta pnyala liat.yela sy kje 3shft.bla blk kul 11pm then jumping shft pg mta rsa xleh bka.tp sjak mkn jamu akak ni,mmg snangla bgun pg.yg lain l0m trasa sgt.bsma hubby pn dia xla ckp pe2 lg myb sbb br.. Lum try insert lg la c0z takt.sy ni mmg ngeri skit kalu nk msukkn pape kt c2.dlu bsalin pn xbrani tgk jahitannya huhuhu.. Skrg tgh tggu nk dptkn yg k2 lak kalu de rzki ^v^ "

Testimoni 16
" thanks akak,anipun hari yg ke 5 dh period,tak sbr mau mkn,so far pakai jamu perawan alhamdulilah bdn crgs keputihn berkurangan kemutan makin kencang.. ;) "

Testimoni 17
"TESTIMONI JAMU PERAWAN ~ 28/2/11"assalam nz..mmg xsia2 aya bertukar ke jamu perawan.sbb nak mkn n bawa g mana2 senangklu dulu mkn jamu serbuk dah le nak mkn kena pejam celik bru leh telan hehehehe pasti xkan lupa xlengkap hidup tanpa jamu perawan."

Testimoni 18
TERSTIMONI JAMU PERAWAN ~ 2/3/11 ( NAMA DIRAHSIAKAN )
"as salam..mmg btul2 bgs la jamu 2...abg ckp beza btul dgn b4 ni.ketat mampat sume ade hehe....nanti kite order lg k... :)

Testimoni 19
JUMAAT 18/3/11 10.39AM
"salam... hai kak... i da mkn jamu akak n rasa best sngt...thk u so much.. akak jgn stop jual jamu ni tau...heheheheh..pas mkn jamu akak ..pergh ketat gilertu "

Testimoni 20
Testimoni Jamuperawan date 15/3/11 on Monday "sis..kerana jamu sis la suami xxx jd semakin syg..3 ari lps dia blk kmpg.selalu ye bila blk c ni dia terkam ank.tp skrg ni x wat cam tu.dia terkam sy dulu masuk bilik....dia kata rindu sgt..sy rasa x rugi bli byk wat stok...terima kasih dr sy utk sis dn jamu perawan..x tahu nk dkp apa lg..alhamdulilah."

Testimoni 21
"Sis, fyi, lepas makan jamu 2 btl dath day, yesterday skali lagi staff tegur, dh slim skit nie, dat day baju .. kurung ni[smalam] nmpk tight! harini[semalam] dh lose ler hehehe.. tapi mmg saya pun perasan ada perubahan, breast makin chubby, perut yg menggeleber mcm tayar pancit - sbb operate utk bersalin dat day- dh kempis skit... kalau bab letih tu, toksah kata la.. mmg tak rasa, senang nak bgn pagi, even skarang tgh pagi bebuta tu, bgn 2,3 x buat susu baby pun tak ada masalah, alhamdulillah. Ni yg nak cont. makan jamu nie, alhamdulillah, progress yg memberangsangkan.. hehehe"



Testimoni 22
TESTIMONI JAMUPERAWAN 14/4/11 KHAMIS 4.15PM
"hi nz .. i dh try jamu perawan u, mmg mantap r.. hubby i ckp kacip i makin kuat .. tqvm 4ur product.. "

Testimoni 23
TESTIMONI JAMUPERAWAN ~ 15/4/11 JUMAAT 2.00PM
'salam kak..nk bgtau,btl la pasal jamu perawan 2...ketat 2 mngalahkn ank dara,pnye lah pyh nk msuk...he3"

Testimoni 24
" akak...nk share story sikit...pasal jamu akak...huhuhhhhhhh....memang power kak.....
ketatttt............puas hati sangat ngn kesan dia...^^memang susah sgt masa nk masuk...sakitt.....abg sampai takut....hehe
siap tanya lg nape ketat sgt...hehehehnak tergelak pn ade masa dia tanya cmtu...tp sbb sakit senyum jelah......abg pula ambil jamu tunjuk langit...memang lama bru pancut...kami berdua puashati lah....dgn kesan jamu tu...abg pulak sekejap2 nak....sbb ketat pnya pasal.....heheheh terima kasih pada jamu perawan.....abg jadi tambah sayang....."


BANYAK LAGI KOMEN2 DAN FEEDBACK DR CUSTUMER2 YG TLH MEMILIH JAMU MEREKA SERTA AMAT BERKESAN UTK MERAPATKAN KEMBALI HUBUNGAN MEREKA SUAMI ISTERI^^
BY NZ679*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

RSS Subscribe